Lezing 200 Plekken Friesland en 200 Plekken Nederland

Uit het netwerk:

Annemarie Bergfeld, schrijfster van het boek Friesland: 200 plekken die je echt gezien moet hebben.

Begin mei geef ik twee lezingen over de totstandkoming van mijn boek en vertel ik een aantal verhalen áchter de verhalen. Geïnteresseerd? Van harte welkom! (Aanmelden is niet nodig)

Of: zegt het voort!

Zaterdag 1 mei 14.30 uur – Leeuwarden • Lezing over ‘200 Plekken Friesland’ in boekhandel De Tille in Leeuwarden • Ruiterskwartier 173 • Toegang gratis • (www.selexyz.nl/winkels/32/leeuwarden/ruiterskwartier-173/)

Zondag 2 mei 15.00 uur – Schingen • Lezing samen met Flip van Doorn over ‘1000 Plekken Nederland’ en ‘200 Plekken Friesland’ in het kerkje van Schingen (bij Franeker). • Schingen is het beste te bereiken via de A31, afslag 21/Dronrijp (eerst Menaldum aanhouden, daarna meteen Schingen) • Toegang: € 3,- incl. een kop thee of koffie na afloop in Theetuin Slappeterp (op 1 km afstand en één van de 200 plekken in het boek).