De weg van leiderschap is leren, best moeilijk en soms eenzaam-Managementcoaching

Managementcoaching is bedoeld voor managers die behoefte hebben aan een onafhankelijk klankbord en een onafhankelijke gelijkwaardige gesprekspartner. De weg van leiderschap is leren, best moeilijk en soms eenzaam.
Behalve voor uw eigen wensen is er onder andere aandacht voor leiderschap, hardnekkige situaties, coachen, het omgaan met beladen informatie en kennis, balans tussen werk en privé en carrière maken.

Oriëntatie op het inschakelen van een coach
Vaak wordt gedacht dat mensen die ergens in tekortschieten een coach ‘nodig’ hebben. Het blijkt juist de categorie mensen en organisaties te zijn die een missie hebben, vooruitgang willen boeken of altijd willen groeien in professionaliteit die coaching als middel inzetten.

Coaching gaat op basis van gelijkwaardigheid en eigen verantwoordelijkheid, waarbij de coachee (zelf-) bewustzijn, competentie en effectief gedrag ontwikkelt. En ook plezier heeft tijdens dit proces!

Overweegt u of managementcoaching wat voor u is? Bel voor een gratis kennismakingsgesprek met Nanda Hey, 06 536 530 59 en leg de vragen die spelen voor. Een mail sturen is natuurlijk ook prima.