Ronald McDonald Regatta

logo Ronald McDonald RegattaOok Bureau NR. 10 beleefde de primeur van de Ronald McDonald Regatta afgelopen donderdag 6 september 2012! Een fondsenwervend zeilevent ten bate van de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. De wind kwam uit de goede hoek, want deze dag heeft in totaal EUR 27.000 opgeleverd voor het Ronald McDonald huis & Ronald Mc Donald hoeve.

Om 12.00 uur was er een lunch op de prachtige boerderij van Ed Nijpels, voorzitter van de Raad van Toezicht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarna gingen wij als deelnemers in pramen richting de regatta bij Langweer, op de Langwarder Wielen. Het was een sportieve wedstrijd, gevolgd door een officiële prijsuitreiking, veiling, loterij, verrassend entertainment en een echt captain’s diner. Beslist voor herhaling vatbaar!