Welke boodschap laat u achter op de bodem van het Margaretha Zelle – Akwadukt?

Van de opdrachtgever Provincie Fryslân >> Uw boodschap voor de toekomst! 

Er wordt druk gewerkt aan de bouw van het aquaduct in de Westelijke invalsweg. Dit aquaduct wordt vernoemd naar Margaretha Zelle, de officiële naam van Mata Hari. De bouw nadert een belangrijke mijlpaal: het onder water zetten van de oostzijde van de aquaductbak. Voordat dat gebeurt, krijgt u de kans om uw boodschap achter te laten op de bodem van het aquaduct.

Het zijn uw woorden, diepste wensen en wijsheden voor nu of voor de toekomst, liefdesverklaringen, een gedicht of gewoon één zin. We nodigen u uit om uw woorden toe te vertrouwen aan het papier.

Onze papieren Mata Hari – rollen verdwijnen onder water in de aquaductbak in een waterdichte koker. Hierin blijven ze goed bewaard voor de toekomst. Niemand kan de toekomst voorspellen, maar leef met de wetenschap dat uw woorden daar een plek krijgen en ons (naar alle waarschijnlijkheid) overleven. 

Op 4 april 2014 gaan gedeputeerde Sietske Poepjes en de Mata Hari van dit moment, Tet Rozendal, uw boodschap in het aquaduct afsluiten en de aquaductbak onder water zetten.

IMAG1094

Tournee papierrollen
Er zijn in totaal drie papierrollen. Een gaat mee op tournee tijdens de voorstelling van de hedendaagse Mata Hari, Tet Rozendal. De andere twee zijn de hele maand maart op verschillende locaties te vinden. 

Blijf op de hoogte via 
www.vrij-baan.nl Facebook/LeeuwardenVrijBaan Twitter: @vrijbaan

De kinderen van de Otto Clant Skoalle in Boksum mochten vanmorgen de eerste woorden op de Mata Hari rol zetten. Dat deden ze samen met Tet Rozendal en de leeuw van Leeuwarden Vrij-Baan.