Bureau NR. 10 sponsort F.Z.C. ’54

Bureau NR. 10 sponsort de F.Z.C. ’54 Valentijn Medaillewedstrijd op 14 februari.
F.Z.C. ’54 is een ambitieuze vereniging voor wedstrijdzwemmen, waarin je je thuis voelt als wedstrijdzwemmer, trainer, vrijwilliger, sponsor of andere belanghebbende.

De zwemclub, met zijn jonge trainers en andere vrijwilligers, staan garant voor samenwerking op individueel en op clubniveau. Ze weten iedereen naar waarde te schatten en gaan voor het hoogst haalbare. Alle ingrediënten om te leren en jezelf als wedstrijdzwemmer te verbeteren zijn aanwezig. Het voelt als een professioneel warm bad. Hoewel het hier om een individuele sport gaat is juist de saamhorigheid groot. Dat werkt.

Leren en verantwoordelijkheid krijgen om het maximale eruit te halen. Wie wil dat niet? Ambitie en plezier gaan bij F.Z.C. ’54 hand in hand. Doelen haal je en draagvlak krijg je door samen te werken. Van deze club krijg je energie. Hier speelt een grondhouding wat Bureau NR. 10 elke werknemer gunt en voor gaat binnen organisaties. Als je gezien wordt, de cultuur veilig is en de spreekwoordelijke neuzen dezelfde kant op staan, dan zwem je als een vis in helder organisatiewater.

Succes F.Z.C. ’54. Van binnenuit naar buiten werkt. Veel plezier aanstaande zaterdag!