13 juni Dag van de Bouw

Op zaterdag 13 juni doet Leeuwarden Vrij-Baan mee aan de landelijke Dag van de Bouw. Deelnemend project is dit jaar de Drachtsterweg en omgeving.  De twee aannemers Heijmans en Jansma Drachten BV doen hun uiterste best om een bezoek op de bouwlocaties Drachtsterweg e.o mogelijk te maken. Het is interessant en leuk voor groot en klein. Achter de bouwhekken gebeurt zo veel en met je neus zo dicht op het vakmanschap is een uitzondering. Je loopt over de bouwlocatie of drinkt koffie op plekken waar je later overheen rijdt of vaart. Dit vergeet je nooit weer. Ik mag voor het provinciaal projectbureau Vrij-Baan onder andere ter voorbereiding van de Dag van de Bouw op projectlocaties kijken en meedenken.  Blijft bijzonder en leerzaam. 

Beleef ook de indrukwekkende wereld van de infrastructuur.  Trek je laarzen of oude schoenen aan en ga d’r op ût tijdens onze Dag van de Bouw van 10.00 uur- 16.00 uur.

Meer informatie en hoe je bij ons komt lees je in de uitnodiging.