Prachtplek communicatieadviseur

Goed nieuws! Sinds november ben ik aan de slag als communicatieadviseur op het provinciaal projectbureau Vrij-Baan aan de Snelliusweg in Leeuwarden. Onder andere vanuit deze locatie werken we aan verschillende provinciale projecten binnen Leeuwarden Vrij-Baan. Alweer een prachtplek.

Projecten

De Haak om Leeuwarden is nu bijna één jaar oud (van harte). En Vrij-Baan heeft ook het afgelopen jaar weer mijlpalen bereikt. Vergis je niet: tot ongeveer 2020 zullen er nog vele grote en kleinere projecten volgen. Kijk maar eens bij alle projecten.

Communicatiesteen

We zijn in december toe aan het openen we de Fiets – en sloepenonderdoorgang Wiarda.
Op het project Drachtsterweg en omgeving wordt nog volop gebouwd en de projecten die vallen onder Gebiedsontwikkeling vragen ook de nodige communicatie van de projectteams. Gebiedsontwikkeling doen we samen met de omliggende gemeenten en betrokken dorpen.
Het project Herinrichten Deinum – Boksum is daar een voorbeeld van.

“Wat ik zei; een prachtplek om mijn communicatiesteen binnen Vrij-Baan bij te dragen.”