500.000 @DelfSail 2016

Wat waren het fantastische dagen @DelfSail 2016. Van 30 juni tot en met 3 juli konden 500.000 mensen genieten van alle schepen en de gezellige drukte. Er was van alles te doen voor jong en oud.

Voor opdrachtgever Rijkswaterstaat Noord Nederland ondersteunde Bureau NR. 10 in de voorbereiding en tijdens het event de Ms Zirfaea, het projectteam Eems-Dollard en de genodigde groepen op de RWS1. Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement was actief met patrouilleschepen en rigid-hulled inflatable boats (rhibs’s) om te zorgen voor de veiligheid op het water.

Honderden schepen verlieten vanaf zondagmiddag 3 juli de haven van Delfzijl, waarmee een einde kwam aan de zesde editie van DelfSail. Vanmorgen rond 10.00 uur zaten veel schepen nog in de buurt van Antwerpen. Wil jij ze volgen? Dat kan op DelfSail.nl.

Naar fotoalbum DelfSail.