Vet Infra Feest 4 oktober. Kom ook!

De meeste grote Friese Infraprojecten zijn  grotendeels klaar. Om dit te evalueren en te vieren organiseert opdrachtgever provincie Fryslân het Infra Event 2018. Een van de publieksonderdelen is een Vet Infra feest op donderdag 4 oktober. Kom ook een stempelkaart met gratis activiteiten, lekkere hapjes en drankjes scoren! Dan maken we het samen gezellig. Het programma tot 20.45 uur is leuk voor jong en oud.

18.00 – 20.45 uur | Variété en leuke activiteiten

Het is feest. Er is van alles te doen en beleven op het provinciehuis. Denk aan straattheater, de Escape Room van Escher, een rondleiding in het provinciehuis op plekken waar u niet snel weer komt en fijne muziek met het trio Groove Brother, Groove. Ook vindt u Wiebe Kaspers achter de piano in de ruimte waar de dranken staan, kunt u gluren naar de geheime dans van Mata Hari, een ijsje, hapjes en drankje halen met uw gratis stempelkaart. Uiteraard zijn de mensen van de projecten van de partij én liefhebbers kunnen wetenschappelijke informatie halen over de Friese aanpak. Voor ieder wat wils. Dat is het plan.

20.45 – 22.30 uur | VET INFRA FEEST met de band Stageline

Aansluitend op het Variétéprogramma kunnen de voetjes van de vloer met Stageline. De band wil het hele publiek, dus IEDEREEN, zien gaan ’als een malle’. Ze beloven dat het publiek altijd krijgt wat ze wil en dat keer drie. Een groot vet knalrepertoire ter afsluiting van veel grote projecten.