Strategisch plan op 1 A4

Een plan met visie om doelgericht te ondernemen. Anticipeer op de kansen van morgen.

  • Speelveld en doelen bepalen
  • Prioriteiten kennen
  • Op koers blijven

Contact opnemen

Geloofwaardigheid is inherent aan het maken van plannen en zijn dus niet geschikt voor in de lade.

Als je steeds doet waar je goed in bent, blijf je in hetzelfde rat ronddraaien, terwijl de wereld verandert. Dus blijf je afvragen waarom en hoe de wereld, je klanten, waarden, systemen- aan het veranderen is. Speel daar op in. Wees creatief, blijf innoveren en anticipeer op de kansen van de toekomst. Visie, missie en kernwaarden vormen de start van het strategisch plan op 1 A4. Een meerjarenplan of noem het een beleidsplan. We kunnen samen wel tot tien jaar verder kijken, jullie doelen en speelveld bepalen. Het strategisch plan geeft dagelijks richting voor alle betrokkenen.

Instrument

Het strategisch plan op 1 A4 is een instrument om te plannen en af te stemmen. Het biedt een logisch raamwerk om de strategische visie mee te organiseren en te garanderen dat jullie alle onderdelen hebben om het geheel compleet te maken.

Ergens op koersen en op sturen kan op 1 A4; elke dag, elk kwartaal en elk jaar. Wat voor jullie bedrijf het prettigst werkt. Dat scheelt dikke jaarplannen en het zorgt ervoor dat jullie organisatie een gezond en krachtig ritme heeft.